Monday, January 21, 2013

Malam Cinta Rasul

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Malam Cinta Rasul 
bersama
Habib Syech As Seggaf
di
Stadium Badminton Kuala Lumpur
9th January 2013
8.00pm - 11.30pm

Tidakkkk..
Aku tak pergi...
Langgar pantang nanti..
huhu~

It's my boys night out
Hubby berdua dengan Faheem..
Faheem sangat suka lagu Ya Hanana..
So, bila hubby dapat tau ada program ni, dia cakap nak bawak Faheem tengok..
Mesti Faheem suka..
Since Faheem pun macam kebosanan duduk terperuk kat rumah sepanjang aku pantang ni,
I guess it's good to bring him out..


Habib Syech As Seggaf

"Abi, kita nak tengok benda ni ke?"

The performance...

Aku kat rumah texting dengan hubby asking how was Faheem..
Masa lagu Ya Hanana, I thought mesti dia akan sakan menyanyi and berjoget sama..
Rupa-rupanya, Faheem melekat je dengan Abi..
He was afraid of the loud sound system..
Terkejut..

Muka cuak je..
Hubby ada ambil video masa lagu Ya Hanana tu..
Ada a few times hubby pusing kat Faheem, memang tak lepas Abi lansung..
Muka macam kat atas tu la...
Ketakutan..
Kesian dia..

Tapi bila balik, pasang balik video yang hubby record, bukan main lagi dia feeling joget ngan nyanyi..
Aduhaiii...



2 comments:

  1. Saqlain pun suka lagu Ya hanana tu. Asal ngadap tab/pc, sure dia suruh mainkan lagu tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah dgn faheem ni..pantang nampak tablet or laptop, mesti mtk "nana..nana...Allah..."...geli hati je tgk...

      Delete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015