Thursday, February 21, 2013

Post Confinement Hi Tea at The Renaissance Hotel KL


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

I had my last confinement massage and a refreshing mandi bunga on 2nd Feb. 
My zawj cakap dia dah book hi-tea the next day.. 
Makanya ber-hi-tea lah aku sehari lepas habis pantang..heehuu.. 
Bawak mama and ayah sekali...

On our way..Handsome sungguh si abang ni posing camni.. ;)

Mama with Faqeeh

Posing dengan ummi pulak =P

The Vogue Patisserie Cafe, The Renaissance Hotel

Faqeeh enjoying his sleep

 My handsome men.. Abi and Faheem..

Faheem in action


Nak makan pun sempat nak peace lagi..hehe..enjoiyng my post-confinement meal..Paling suka bread and butter pudding dengan Choc cheese cake...Memang terbaik...Yummy..

Mama and me menyelit kat belakang...haha..

Ayah

Macam big boss

Sambil makan sambil jaga anak..hehe..

My mom's favourite...Oysters...

Ummi over nak posing, tak perasan kepala anak terlentok..Kesian Faqeeh..

Me with my lovely kids..

Si abang ni memang pantang lepas, laju je dia lari..Macam sprint 100 metres..

Nilah kerja dia, panjat tangga..Ada lagi satu tangga tinggi naik ke grand ballroom..Tak sempatlah aku nak ambil gambar since sibuk kejar dia panjat tangga..Adoilah abang...

 All of us..

Nak balik dah...Kena posing jugak lagi??? heehuu...


Thanks my zawj for such a wonderful hi-tea treat..


Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments:

  1. Hai

    Bestnyer habis pantang! :)

    Salam perkenalan
    MamaHaraz
    http://ourwonderland.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam..
      Alhamdulillah, dah selesai satu fasa..hehe~

      Delete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015