Friday, March 8, 2013

Faqeeh: 2 Months Young


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
السلا م عليكم و رحمة الله و باركته


Alhamdulillah, sudah 2 bulan..
Faqeeh membesar dengan sihat...
Check-up 2 bulan, berat naik 1.9kg from last month..
So his weight currently 4.9kg...
Height 56cm...



Alhamdulillah, masih breastfed...
Tiap kali menyusu Faqeeh, aku akan basah lencun dan Faqeeh akan bermandi susu...
Aku selalu risau masa LDR sebab either Faqeeh akan macam tersedak or dia ngamuk dan terus let go nipple..Masa tu memang memancut-mancut la susu penuh kat muka dia...
Maybe sebab flow susu tu laju sangat sampai die tersedak..huhu...

Sekejap je dah nak habis maternity leave..huhu...
Lemau dah ni...

Published with Blogger-droid v2.0.10

3 comments:

  1. bdk skrg 2months dah pandai senyum2 depan camera...kiut lah faqeeh ni...

    ReplyDelete
  2. Ily.. Susu am dh sgy nazak. Sedey... :(

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015