Tuesday, June 4, 2013

Mintak Jubah, Dapat ................

 

Hmmmmm...
Dialog di hari konvo yang lalu...
Bila tanya nak request ape?
Aku jawab jubah...
Bila kenen-kenen nak redeem request..
Dapatnya senyum aje..
 hurmm...saje je tanya, request tu valid lagi tak?
Valid lah katanya..
Konvo dah berapa minggu berlalu..
Bayang jubah nak dibelek, dipilih tak nampak lagi..
ngeee...

Satu hari di hari minggu..
Nak bawak anak buah unblock SIMcard..
Tanya la nak pergi kat mana..
Katanya kat carrefour wangsa maju...ade maxis kat situ..
Aku senyum lebar..
Terbayang deretan kedai jubah ^____^
Berjam jugak kat situ..
Tapi bukan jubah yang dibeli...
Request jubah...
Tapi yang dapat
*
*
*
*
*
*
*
*
 

Telefon sedikit pintar dari telefon lama..
Senyum makin lebar..
Bila ditanya suka tak?
Tentulah jawab suka..Tapi kalau tak dapat ni pun takpe, fon lama masih elok lagi..
Tapi dah dapat sukalah..

^________________________^

Thank you my darling zawj..
Kalau sambung PhD dapat ape pulak?
kohkohkoh...

2 comments:

  1. best mintak jubah dapat henpon.... seronok seronok

    ReplyDelete
  2. Asna pun suka klu nk cari jubah g car4 WM tue. Nti raya plan nk cari baju siap jer kat situ hehe heaven for baju kurg siap hehe

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015