Sunday, June 16, 2013

Untuk My Zawj, Ayah & Ayoh....

 




 ***
My zawj tanya bila aku buat bende ni..Told him that it was my midnight project. Mata tak boleh lelap, went down in the midst of night, enjoy my crafting mood.
Dia kata tak perasan pun masa dia turun pagi..
Cett..
Tak pandang kat situ memanglah tak perasan..
Faheem yang mamai-mamai ummi paksa bangun tidur, mata pun pejam celik lagi, bila bawak turun je terus segar biji mata tunjuk kat bende alah ni..
"Tu...tu...ape tu?? ape tu??"
Eksaited hokey...
^______^


Published with Blogger-droid v2.0.10

1 comment:

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015