Friday, September 6, 2013

Another "What A Friday" For Me....


Kalau kisah "What A Friday" yang lalu aku tertinggal corong...
Kali ni aku tertinggal cap belakang connector ni pulak...
Memang confirm pump tak jalan...
huhu..


Nampak tak cap yang belah kanan tu...Itu yang missing..

Adeh...baru sehari my dear zawj pergi Taiwan...
Humairah die dah kelam kabut tertinggal barang..
Padahal pagi tadi takdelah rushing pun..
Camno lah boleh tertinggal benda yang penting ni..
Ohoiii...tengah memberat ni...
Tsskkk..Tssskkk..
T___T,
          '

4 comments:

  1. marmet jela dulu..huhu.
    kalau bengkak breast nanti lagi haru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...tulah...mujur dapat solution..

      Delete
  2. Nampak gayanye hati betul2 melayang ke Taiwan. hihhihi...
    Marmet je nampak gayanye. Boleh gak simpan back up bp kat office untuk menghadapi kes2 macam ni. Memang stress kalau part bp tertinggal kan.... shu pun pernah alaminya.

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015