Tuesday, December 31, 2013

Mixed Feeling


It's the last day of 2013..
Aku takde azam baru untuk tahun masihi ni..
Ape aku punye resolutions last year pun aku dah lupe..
Cuma sekarang ni aku ambil pendekatan berazam to be a better person everyday..


As for now, I'm looking forward for something great in 2014.
Perasaan aku saat ini..
Bercampur baur...
Terlalu banyak yang bermain di fikiran..
Emosi yang membadai, kerisauan yang tak berpenghujung, kekalutan yang tak rasional..
Juga keterujaan yang tak terjangkau..
Allah..
Semoga segalanya baik-baik saja..
Terlalu banyak yang nak aku zahirkan
Tapi tak jumpa bait kata yang sesuai..

Ya Allah..
Kau peliharalah kami...
Kau permudahkanlah segala urusan kami...
Ampunilah dosa-dosa kami..
Limpahkanlah kami dengan rahmat & barokahmu..
Pimpinlah hati kami dalam mencari redhaMu..
Ameen Ya Rabb..

.

.

.

.

.
Masa berlalu dengan pantas.
Hati aku tak keruan..
Mencongak masa..

1 comment:

  1. Selamat tahun baru Ily. Same here, wanna be a better person.

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015