Wednesday, April 16, 2014

Brothers & Bicycle...


Abang does not allow adik to ride the bike alone. Everytime adik baru nak acah-acah naik, tolak basikal, cepat-cepat abang datang 'menghulur bantuan'..
Then he ask adik to sit at the back..


 Aksi stunt rempit dua beradik yang buat ummi semput...

Now that we have removed the blue/yellow ultraman-look-alike box kat belakang tu....



Can you see his happy face?
Dapat je duduk bonceng kat belakang tu, terus dia senyum lebar..
The moment he was looking at me, aku baru capai handphone.
As if knowing yang ummi dia ni mesti nak capture moment je kerja ni, dia memang menoleh je with that smile on his face..Konon macam "Ummi cepatlah, Faqeeh tengah sengih ni...Cepat amik gambar Faqeeh..." hahaha..
I'm melting..huhu..

1 comment:

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015