Monday, July 14, 2014

2 Pasang Cucu Maktok & TokAyah...


Masih lagi gambar peram sebulan yang lalu. huhuhu..
Ni mokcu nya rajin melayan kerenah anak-anak buah. Penuh kot hp mokcu dengan gamba anak-anak buah je..

Geng boboy~ 

My shy boy..Susah betul nak suruh focus kat kamera..

 Cucu perempuan sulung & cucu lelaki sulung. 
Iris & Faheem

 Alolo...sweetnyerrr... Ummi tengok pun melting. Bukan main lentok lagi Faheem dekat kakak Iris.

Inilah 2 pasang cucu Maktok & TokAyah. 
From left: Izzara, Faqeeh, Iris & Faheem.
To get a perfect pic of them memang macam harapan lah..Ada saja yang tak kena. Izzara menangis sakan. Faqeeh sibuk dengan selipar.

Faqeeh sibuk mintak dipakaikan selipar. Jadinya TokAyah interframe nak sarungkan selipar Faqeeh. Izzara masih menangis. Faheem memang tak fokus kat kamera dah.

 Faqeeh dah dapat selipar, memang takkan duduk diam je. It's time to run...

Tabahlah wahai mokcu hoii...
Baru 4 orang, dah huru-hara mokcu dibuatnya. hahahaha..Kalau bertambah esok??? Pengsan mokcu nak layan..
Anyhow, tq mokcu !!!

****


Keep praying for our Muslim brothers and sisters.

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015