Tuesday, October 28, 2014

Faqeeh: My Cheeky Boy


Faqeeh...He is really a cheeky boy to me..
Ada saja aksi dia that catch our attention, and causes us to laugh out loud.
Here's some of his cheeky pic that manage to be captured..
Rasa macam nak pasang live camera je so that we can capture all the wonderful things that the kids have done or manage to do..
^____^

Demam and a bit clingy and cranky masa pagi raya. Petang baru nak dapat mood cheeky dan bergurau senda.
  

Kalau dapat pergi park/playground, laju jelah dia climb here and there. Naik turun slide sendiri ikut suka dia je.
  
Pantang tengok kamera, terus sengih...

Bakul basikal pon boleh jadi helmet..huhu..

See that cheeky smile in his face..Sokmo buat ummi rasa nak gigit.

Happy go lucky..
  
Lively..

Cheekiness overload...hahaha..



Suka sangat letak kerusi dia atas sofa. Kadang motor dia pun dia bawak panjat sofa, main motor atas sofa. Haihhh...

An attempt to make 'peace' sign..
  

Those sweet smile...Ahhhh...I'm melting..

  
Faqeeh in pelikat..
  
Bhehi buoh..Banyok tu buleh ke dio soghe jah..
  
Muke geram...LAgilah buat ummi geram dengan awak..

Semoga membesar jadi anak yang soleh ye. Best friend dengan abang.

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015