Tuesday, December 9, 2014

Code for Mr DIY Wooden Block


Based on my previous entry pasal wooden block from Mr. DIY, ramai pulak yang singgah tanya code for wooden block ni.




Ramai rupanya mommies yang mencari wooden block ni. Mesti penangan Rajiah ni..Sebab aku pun terpengaruh dengan dia jugak. hihi..
Aku pun masa beli hari tu, rezeki sangat jumpa benda tu. Sebab ada 2 unit je.
Sekarang kalau jenguk-jenguk Mr. DIY tu, tak nampak pulak batang hidung wooden block tuh..

Since ramai dok tanya code wooden block ni, so aku share kat sini lebih senang rasanya dari dok berbalas email. Kadang-kadang aku tak perasan email, sebab jarang bukak, jadi lambat pulak reply. Kesian pulak mommies yang tertunggu-tunggu tu..


I am not sure whether this will help or not. Sebab ada yang cakap die nak code yang kat price tag pulak. Yang tu aku tak dapat nak tolong sebab kotak ni aku dah buang dah sebab dah lunyai budak-budak ni buat jadi kerusi lah, jadi motor lah..Terlebih creative katakan..hihi..

To mommies yang mencari benda ni, moga-moga ada rezeki kalian jumpa wooden blocks ni ye. Ada jugak intai-intai cari wooden block ni kat Mr DIY yang aku beli dulu, tapi tak jumpa jugak. Kalau tak, boleh jugak kot nak tolong belikan.. Huhu...Anyhow, good luck ye mommies.

1 comment:

  1. Ari tu gigih ke DIY nak cari wooden block ni..dh xde..ms ada ritu xnk bli..nyesal..

    ReplyDelete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015