Friday, August 28, 2015

Faheem On Stage


 16 Ogos 2015 yang lalu ada majlis sambutan hari raya kawasan Chempaka.
Anak-anak PASTI Ubudiah dan beberapa PASTI serta KAFA di beri peluang mempamerkan bakat, menghiburkan para tetamu yang hadir.

Abang Faheem on the stage yooow!
Sebenarnya Faheem tak terlibat pun. Cikgu kata, masa berlatih kat sekolah, Faheem asyik lari-lari je. Memang tak concentrate pun. Tapi kat rumah dia selalu lah menyanyi macam-macam.

On the day of the event, Abi bawak Faheem pergi padang dulu, tinggal dia dekat cikgu, then balik ambil ummi dan Faqeeh.
Bila sampai, tengok Faheem tengah beratur dengan kawan-kawan sekolah. And it's about time PASTI Ubudiah nak perform. Dia pun join sekali naik. Sebab tak plan, hence the baju lah kan. Dia sorang je pakai kasual..huhu..
Bila atas pentas, elok pulak dia stand still and nyanyi sama-sama..



 
Rasa macam dah besar sangat awak ni Faheem  T___T

Bergambar dengan cikgu dan parents lepas perform..


No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015