Tuesday, August 4, 2015

Riang Ria Raya 8d8


Nak berkumpul semua geng 8d8 memang susah. Ada je halangan. Tunggu big event baru dapat berkumpul.

1 Ogos baru ni, Zaireen jemput datang rumah sempena aqiqah baby Lax cum open house.
Awalnya aku tak sure dapat attend or not sebab clashing dengan kenduri kahwin waris ayoh kat Jengka. Last minute, we decided tak pergi Jengka. Aku bukan larat sangat dah nak travel jauh-jauh. Sakit pinggang. So, to Yin's house we go. Lama tak gather dengan geng 8d8. Itupun tak semua available. Missing Nas, Aiza & Ppink.

Janji pukul 12 kat rumah Yin...But well, as usual...Aku sampai sebelum pukul 12 lagi, the first one to arrived. Cettt..Wani yang suggest to gather at 12 pun, pukul 1 lebih baru sampai. Nak kena babab korang ni...

Walaupun jumpa sekejap, kecoh jugak jadinya..Haha..Sabar dan redha lah wahai suami-suami kami.
And sesi bergambar adalah wajib bila berkumpul ramai-ramai macam ni. Bahan bukti ni. Tapi semua gambar ni ihsan Wani & Aini je. Ahaha..

  
13 years of FRIENDSHIP...


Anne - Yin - Wani - Me - Ruby - Awe - Aini

Wani - Jes - Anne

Aku tak sempat jumpe Jes pun. Had another couple of house to go. Huhu..
 

Sekejap je pun dapat gather. Masa bergambar ni pun, anne dan wani baru sampai. Tak sempat makan pun lagi we all dah paksa ambil gambar dulu sebab masing-masing ada next destination to go..

Dah berkumpul, anak-anak dan laki tah kemana. Alhamdulillah our kids pun seems to get along with each other. Umur lebih kurang je kang..
We shall have a leisure and relaxing kind of gathering lah weh..Lepak santai-santai je. Let our kids enjoy themselves dan beramah mesra sesama mereka..While we have our long chat and gossips like the good old days..Ahaaaha..

Baby Lax's cookies. Klasik sungguh nama anak Yin ni. Laksamana, hence Lax sebagai nama manja ye.


From Yin's house to my boss house, and to rumah bos zawji pulak..
 
 
 
 Sound asleep kepenatan si adik..

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015