Thursday, December 31, 2015

Hipster?


Aku....Mood perabes duit tu datang bermusim..
Kalau takde mood nak shopping, kau tunjuk seribu benda cun pun aku tak heran sangat. Macam-macam suara dalam kepala otak ni akan cuba pujuk aku tak beli benda tu.

Tapi kalau datang mood sawan membeli, entah apa-apa saje yang aku nak beli. Berkenan sikit, laju je beli..
2 minggu ni je dah 3 parcel pos laju hantar. Campur yang shopping sendiri kat kedai..
Lebur $$$. 

Ni salah satu yang meleburkan duit aku.
Feeling-feeling hipster konon.
First time nampak seluar ni terus berkenan. Sukalah corak-corak ala retro, simple macam ni.
Tapi aku pakai kat rumah je seluar ni..Hihi..
Pakai jugak kalau keluar, tapi dalam jubah jelah ye..


Kasut tu pun, nak yang colour gelap sikit nak match dengan kasut zawji. Berkenan yang sama colour dengan zawji with small white polka dots. Tapi takde saiz. Frust.
Tapi nak juga rembat kasut sepasang.Boleh match jugak kan..Huhu..


Nak beli kasut yang lebih kurang sama design untuk anak-anak. Tapi takde saiz jugak. Kalau tak boleh berdondon-dondon empat beranak, exclude Fathan.

Hipster much?
Hahahaha..

2 comments:

  1. wahh bukan selalu kan...kalau shoppng ank di utamakan sesekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..selalu byk shopping utk anak dr diri sendiri. sesekali treat diri sendiri pulak..

      Delete

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015