Friday, May 13, 2016

Exam Week


Next week dah mula minggu periksa.
Faheem pun dah start periksa tahun ni.
Faqeeh pulak akan cuti the whole week..

Jadual peperiksaan PASTI

Kalau bab mengadap anak study ni, as i have mentioned previously, selalunya abi lebih sabar dan tabah. huhu..

Revision session dengan abi.  Average 10 pages per day.

Notes dari cikgu.
Ini baru satu buku. Ada 5 buku dalam beg Faheem tu. Ohoii.. Nanges mak nye ni haa nak kena mengadap anak.

Usaha jugaklah ummi buat ulangkaji dengan Faheem. Dan cuba mengawal emosi. huhu.. Jangan bagi anak stress ye...Mak stress takpe ke? Kuikui..

Nak bagi Faheem ni fokus is one thing.
Ummi nye sendiri ni ha, camne nak fokus.
Kalau tengok gambar atas ni, nampak kaki kenit tu? Yang tu confirm nampak ummi je mula ehek ehek..
Belum Faqeeh datang dengan macam-macam soalan dia lagi. Selagi tak jawab, selagi tu dia ulang.
Pengsan ummi.

Takpe-takpe.
Kita cuba slowly.
I try to not be too harsh.
Lets make this a fun session for both of us.
hahahahah..

No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015