Thursday, October 6, 2016

Penang 2.0 #3


Penang Amazing World  Studio (PAWS)
No. 4, Pengkalan Weld, 10300 George Town, Pulau Pinang, Malaysia

Next to this AWS is Made In Penang Interactive Museum (MIPIM). We have been there before.
Masa tu, belum wujud lagi PAWS ni rasanya.
This time bawak pergi PAWS mainly sebab nak entertain anak-anak. Bagi the boys happy tengok cartoons etc selepas kenyang makan pasembor. hahaha..

Entry kali ni banyak gambar je ye. Malas nak berceloteh panjang lebar. huhu..
Layan je lah gambar yang ada.


Feeling-feeling di Capadoccia with those hot air balloons miniature..




Kat MIPIM pun ada uncle ni..huhuhu..


Sempat lagi mama dan adik ber-wefie.


Zawji yang gagah perkasa.


Buah hati pengarang jantung.


Sementara ummi sibuk melayan bergambar dengan abang-abang, mokcu dan maktok, Fathan duduk baik-baik dengan abi ye..



Alolo...Cute-nye anak ummi..


Buah hati pengarang jantung kuasa infiniti. Zawji dok cakap kat aku suruh ayah pose ambil gambar. Cheq tak berani..hahaha..


Maktok pun nak berkung-fu.




Are we suppose to smile? Or are we suppose to be scared?






Dating ke tu??




Akhirnya, Adik manage to ask ayah to pose with mama. Good job adik. Selamba kodok je hang ye.. Mujur juga ayah nak follow.






Bertuahlah cucu berdua ni buli tok ayah suruh tolak beca..



Virtual experience.



Me - Mr. Bean?


Handsome tak? Me versi Beckham..hihi





Masing-masing pakat nak jadi Beckham. Faheem Beckham.


Abi Beckham.


Mama's twin.. Look at the mole.. Sama kan??



Hah. Gayut dengan siapa tuuu?


Terus merajuk dan geng dengan Uncle Bean.




Faheem ni boleh tahan acting jugak ni..


Bruce I-Lee ^__^



Gadis bunga tersenyum manja...Kah!






Hah. Banyak sangat gambar. Inipun dah puas screening.

Overall, gambar Faheem lagi banyak as compared to Faqeeh. Faqeeh banyak buat hal sendiri berlari here and there, whereas abang can listen to instruction, but at times, dia pun sama berlarian.

To me, PAWS macam lebih variety as compared to MIPIM. The kids really enjoyed themselves. But the tix were a bit expensive.


No comments:

Post a Comment

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015