Friday, November 8, 2013

Family Trip: Kota Kinabalu ~ #4 Marina Court Apartment


First night sampai KK, bermalam di Marina Court Apartment. Yang ni pun ambil kuota Sime Darby staff. Kalau sewa biasa, jauh beza jugak harga dengan kuota staff Sime Darby. Tapi sebab cuma 1 malam je dekat sini, ambil 1 apartment je. Kira macam transit lah.

Marina Court Apartment ni ada 3 bedrooms & 2 toilets. Kami ada 4 couples with 7 children..Acaner nak sumbat tu? huhu..
Last-last kakak ipar & family offer tidur dekat hall.. Plus that, family my zawj ni seorang tu je lah anak perempuan. So, she doesn't have problems pasal aurat semua kan. Whereas for us yang ipar-ipar perempuan ni, alamatnya tidur bertudung lah kan kalau tidur kat luar..huhu~
Anyhow, thanks a million kakti.

Budak-budak merasmikan hall. Penuh wehh..Ni belum cukup korum lagi ni...Hihi...Meriah..

Master bedroom

2nd Room

The entrance

Kitchen. Complete dapur, fridge, water dispenser, rice cooker, sandwich maker..Washing machine pun ada.

3rd Room. Anak-anak teruna ni konon dah book bilik masing-masing. Aku tumpang nak bukak baju Faheem jap untuk mandi, depa cakap, "Apa cik ily buat dalam bilik syahmie, adam dengan afiq ni?" 
Aduhai...dah ade pakatan anak jantan nooo..

Master bedroom lagi.

Dining hall sebelah living hall je. No partition.

Malam tu kami beli makanan bungkus je makan dekat apartment. Plan asal nak jalan-jalan cari makan. Tapi masing-masing dah exhausted tunggu proses car rental plus dengan jetlagged agaknya.
Tapau sajoh. My zawj kata agak mahal jugak makanan kat sini..huhu..

Lepas kenyang...ZZzzzZZzzzz..
Tapi tak lena pun tidur ku...Faheem demam panas, merengek ke asyik..Muntah lagi..Pastu nak dengan abi dia je. Ummi dukung lagi kuat jerit..Haiiihhh...Tensi je abi..
Ummi bajet nak landing je, tapi tak sampai hati pulak..huhu~
Pukul berapa tah baru lena anak teruna yang sorang tu..



Related entries:






1 comment:

Copyright to ily's
Designed by UMIESUEstudio 2015